We hebben weer een heel tof nieuwe HipHoi DT-pakket gekregen van Antoinette. Het was weer een feestje in een envelop :-). De opzet is, zoals ook al eerder op de unboxing-pagina te lezen, veranderd. We krijgen nu met een kortere frequentie een wat ‘kleiner’ pakket toegestuurd om zo mee te kunnen met de actuele ontwikkelingen en jullie de laatste materialen in crea-land te kunnen laten zien. Tof toch?!

Ik heb vandaag voor jullie een kaart gemaakt met de super gave Tropical Jungle stempelset van Studio Light. Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Circle Eurolock-mal gebruikt. Deze heb ik op een ‘houtnerf’-papier uit paperpad #PPSL105 afgetekend en uitgeknipt.

Vervolgens heb een kleinere maat cirkel uit de Circle-mal afgetekend op wit cardstock. Dit heb ik daarna bewerkt met de blendingtools met 3 verschillende kleuren groene Distress inkt . Daarna heb ik van de eerder genoemde stempelset de blaadjes en pootafdrukjes gestempeld op de cirkel. De blaadjes heb ik met groene distress inkt gestempeld en met een andere kleur ingekleurd. Ik heb voor de ‘dichte’ pootjes gekozen en deze in weer een andere tint groene Distress inkt gestempeld.

Daarna heb ik de verschillende beestjes gestempeld op wit cardstock en uitgeknipt. De randen heb ik met de zwarte Memento-marker aangezet. Het leukste vond ik het inkleuren van de beestjes. Hiervoor heb ik mijn alcoholmarkers gebruikt. Ik heb foto’s van de dieren gezocht om zo een idee te krijgen van de juiste kleuren. Ik vind het mooie van de alcoholmarkers dat deze kleuren heel goed te benaderen zijn met het blenden van verschillende tinten. In het begin best lastig, maar door goed te kijken, lukt dat steeds beter.

Tenslotte was het tijd om alles in elkaar te bouwen. Eerst wilde ik de ‘groene’-cirkel op de ‘houtnerf’-cirkel plakken. Maar ik bedacht me dat het juist leuker is om wat diepte te creëren en het andersom te doen. Ik heb daarom met een ronde snijmal nog een grote ronde vorm uit de ‘houtnerf’-cirkel gestanst. De ‘groene’-cirkel heb ik vervolgens met foamtape hierachter bevestigd. Daardoor kon ik de dieren ook als het ware met hun pootjes, staart en koppies over de rand laten hangen.

Als laatste heb ik de ‘For You’- en ‘Relax’-stempels geplaatst met Distress inkt om het geheel compleet te maken.

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Studio Light Favourites – Clear Stamps Tropical Jungle (STAMPSSL333)
 • Dutch Doobadoo Dutch Shape Art – Circle Eurolock A5 (470.713.169)
 • Studio Light Paper Pads – #105 (PPSL105)

Materialen en gereedschap uit mijn eigen verzameling:

 • Cardstock 160 gram (wit)
 • Tim Holtz Ranger – Distress Inkt (Crushed Olive, Peeled Paint, Ground Espresso, Forest Moss, Pine Needles en Mowed Lawn)
 • Foam tape
 • Shin Han Art Touch Twin Markers
 • Ronde stans 10,7 cm
 • Ranger Blending Tools, Blending foam pad
 • Memento Inkt pad en dual marker (Tuxedo Black)
 • Penseel, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, acryl stempelblok, schaar, stanleymes, liniaal, gum, stamp shammy, Joy! Crafts Trouvaille stansmachine, Koh-I-Noor Verstatil potlood

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

Kom je ook eens kijken op de blogs van mijn HipHoi-Design Team collega’s? De blog van Miriam vindt je hier en de blog van Mariëtte vindt je via deze link. Ze zouden het ook erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!

1 thought on “Crea #1 HipHoi DT-pakket februari 2019”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.