De bodem van mijn HipHoi DT-pakket is bijna in zicht. Maar ik heb er nog een aantal dingen inzetten die ik nog niet of deels gebruikt heb. Dus kon ik daar nog mee aan de slag.

Ik heb een tijdje geleden een stuk karton beplakt met zuurstok roze vinyl. Dit gebruikt ik sindsdien als mijn meng- en kliederplank. Deze heb ik voor dit project er ook bij gepakt. In mijn DT-pakket zaten 3 Zig Clean Color brushes. En ik ben er inmiddels achter dat deze niet alleen om te schrijven zijn. Omdat ze op water basis zijn, kun je er ook mooi mee schilderen. Dus perfect voor wat ik in gedachten heb… Ik kwam er alleen achter dat de kleur roze vinyl niet heel handig is, want ik kan niet goed zien welke kleuren ik op mijn plankje heb. Maar goed, het is wel gelukt uiteindelijk.

Ik heb de inkt uit de Color Brushes met een penseel en wat water aangebracht op de Memorydexkaart. Ik heb hierbij geprobeerd om de kleuren mooi in elkaar over te laten lopen.

Vervolgens heb ik het kaartje laten drogen. Ik heb daarna de stempelset van Marianne Design erbij gepakt. Nog best lastig om een keuze te maken uit de verschillende stempels. Maar omdat het kaartje zelf niet zo heel groot is, bedacht ik dat ik de bomen maar achterwege laat. Zo komt de Fairy mooi tot haar recht. Zo gezegd, zo gedaan… De stempels op de juiste plaats. In mijn eigen verzameling vond ik nog een mooie tekststempel. Klaar, tenminste…


Nee toch niet. Ik vond het geheel nog wat kaal. Dus ik was begonnen met een randje van roze sequins. Maar die plakten niet goed en ik vond het er erg rommelig uitzien. Dus die heb ik er weer afgehaald. Toen bedacht ik me dat een glitterrand dat was, wat ik miste. Met de lijmroller heb ik een plakrand rondom gemaakt. Vervolgens de glitter op de rand gestrooid. En ja, dat was wat ik miste. Uiteindelijk weer tevreden over het resultaat!

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

Kom je ook eens kijken op de blogs van mijn HipHoi-Design Team collega’s? De blog van Miriam vindt je hier en de blog van Mariëtte vindt je via deze link. Ze zouden het ook erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:Lijst

 • Dutch Doobadoo – Memory Dex kaartjes (474.300.005)
 • Kuretake – Zig Clean color Real Brushes (#054 Pale Orange, #069 Blush en uit een eerder DT-pakket #27 Dark Pink, #055 Pale Yellow en #060 Brown)
 • Marianne Design – Silhouette Fairy Forest Stempel (CS1013)
 • Dutch Doobadoo lijmpen (uit een eerder DT-pakket)
 • Nuvo Smooth Precision Glue Pen (uit een eerder DT-pakket)

Materialen en gereedschap uit mijn eigen verzameling:

 • Mama Elephant stempelset Everyday Greetings
 • Glitter (roze)
 • Taperoller
 • Mengplank
 • Versafine inkt (Onyx Black)
 • Penselen, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, schaar en gum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.