Voor de Cas Challenge van deze maand hebben we als thema “Fall in Love”. Toepasselijk bij deze tijd van het jaar, alleen voelt het nu nog wel als zomer haha. De blaadjes vallen al wel van weer van de bomen en weer in de mooiste kleuren. Inspiratie voor mij om een herfstachtige crea te maken.

Ik heb wit cardstock op maat gesneden (basis 4,25″ x 5,5″). Ik heb de Jump for Joy stempelset van Lawn Fawn gebruikt. Om de eekhoorn te kunnen verstoppen, heb ik de ‘masking techniek’ toegepast. Dat betekende heel veel blaadjes stempelen, uitknippen, stempelen, afplakken en weer stempelen. Toch altijd weer even spannend of ik het goed heb gedaan. Uiteindelijk is de eekhoorn bedekt onder een mooie laag bladeren. Ik heb de achtergrond gestempeld met Distress inkt, zodat het mooie blauwe herfstlucht werd.

De bladeren en de eekhoorn heb ik vervolgens ingekleurd met Touch Markers, dit zijn alcohol markers die je mooi kunt blenden. Het oog van de eekhoorn heb ik aangezet met een zwarte Glaze pen. De tekst heb ik met zwarte Memento inkt aan de linkerzijde gestempeld en vervolgens dit gedeelte op de basiskaart geplakt. En ook deze keer vond ik het leuk om een bijpassende envelop te maken. Hiervoor heb ik de envelop punch gebruikt en ook de hoekjes van de kaart heb ik hiermee afgerond.

Gebruikte materialen en gereedschap

 • Cardstock wit 160 gram en 250 gram 
 • Stempelset ‘Jump for Joy’ – Lawn Fawn
 • Distress inkt: Tumbled Glass en Evergreen Bough – Tim Holtz
 • Tuxedo Black Inkt – Memento
 • Glaze pen Sakura zwart
 • Glue pen Dutch Doobadoo
 • Envelope Punch Board – We R Memory Keepers
 • Touch alcoholmarkers 
 • Masking paper – Brutus Monroe
 • Lijmroller
 • Schaar, Tim Holtz Tonic Guillotines 6″ en 12″, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, gum, stamping block, liniaal & T-ruler, pincet en vouwbeen

1 thought on “Crazy for CAS Challenge #10 Fall in Love”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.