We waren net terug van vakantie en toen was mijn vader jarig. In mijn HipHoi DT-pakket zitten mooie papiertjes om voor hem een geschikte verjaardagskaart te maken. Ik had niet heel veel tijd voor het maken van deze kaart, maar door verschillende dingen slim met elkaar te combineren, ben ik blij met het resultaat.

Ik heb een stuk lichtblauw cardstock op de gewenste maat gesneden. Daarna heb ik op wit met zwarte strepen papier de Dutch Doobadoo Cart Art Ticket af getekend en uitgeknipt/uitgesneden. Zowel het lichtblauwe als wit-zwarte papier heb ik gerild. Ik kreeg de hoekjes en de cirkel in het midden van de zijkanten niet mooi afgewerkt. Dus heb ik met een sterrenpons de hoeken afgeknipt. En de beide zijkanten heb ik gefatsoeneerd met een hartjespons. Ik vond het wel een grappig effect door de ponsen maar gedeeltelijk te gebruiken. Het wit-zwarte papier heb ik daarna op het lichtblauwe geplakt met een Dutch Doobadoo lijmstift (uit een eerder HipHoi-pakket).

Vervolgens heb ik wit cardstock uitgesneden, daar een randje met Distress Oxide inkt omheen gemaakt en op de basiskaart geplakt. 

Bij een verjaardag horen vrolijke stempels en ik heb een super gave set van Viva Decor in mijn HipHoi DT-pakket zitten. Deze ‘Happy Birthday’-tekst heb ik gestempeld met Distress Oxide inkt. Uit verschillende bij elkaar passende reststukken cardstock heb ik sterren geponst en op de kaart geplakt met de Nuvo Glue pen. Deze lijmstift is dankzij zijn dunne ‘mondje’ erg makkelijk voor kleinere dingen zoals deze sterretjes.

En inmiddels was de kaart bijna klaar. Ik miste nog iets op de voorzijde van de ticket. Dus heb ik nog een andere stempel uit de Viva Decor set gekozen. Ook hier heb ik met Distress Oxide de tekst ‘Let’s Celebrate’ gestempeld. Klaar om te feesten!

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Dutch Doobadoo – Card Art Stencil Card Art Ticket – 470.713.667 link
 • Marianne Design – Pretty Papers Blocks – A5, Do what you love, PK9149 link
 • Viva Decor Stempelset ‘Lettering English’ link
 • Nuvo – Glue pen smooth precision 206N link
 • Dutch Doobadoo lijmstift link (uit een eerder DT-pakket)

 

Uit mijn eigen verzameling: 

 • Lichtblauw cardstock 270 gram
 • Wit cardstock 160 gram
 • Zwart, antraciet glans, grijs en blauw hologram cardstock
 • Sterren- en hartjespunch
 • Distress Oxide inkt (faded jeans)
 • Tim Holtz Tonic Guillotine 6″, Tim Holtz Tonic Stamping Tool, hobbymesje, schaar, potlood, gum, lineaal en vouwbeen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.