Voor de 2e creatie met de toffe HipHoi producten, heb ik een instructievideo van Janine, LiebesFuchs, op YouTube gebruikt als basis. Het was al duidelijk dat het een verjaardagskaart moest worden, want een vriendinnetje is jarig en ik wist niet zeker of ik naar haar verjaardag toe kon. En ik had leuke vrolijke kleuren papiertjes in mijn pakket, die super bij haar passen. Janine heeft heel duidelijk in haar video’s beschreven wat je moet doen. Dus ben ik als eerste aan de slag gegaan met het op maat snijden van de papiertjes, daarna de stroken aan elkaar plakken. Het middelste gedeelte heb ik vervolgens uitgestanst, zodat er een kijkvenster ontstaat. 

Omdat het een verjaardagskaart betreft, heb ik een vrolijke slinger gemaakt. De vlaggetjes met de hondjes heb ik zelf getekend en uitgeknipt (gedeeltelijk gesneden met de guillotine). Daarna de hondjes erop gestempeld en ingekleurd. De groene vlaggen heb ik met inkt gestempeld, daarna de nummers erop gemaakt en gesneden/uitgeknipt. De vlaggetjes heb ik daarna voorzien van gaatjes met de revolverponstang (mooi woord voor galgje haha) en ze aan bakers twine bevestigd. Om de slinger aan de kaart vast te maken, heb ik gaatjes gemaakt in de basiskaart en daar splitpennen in bevestigd. Aan de splitpennen heb ik vervolgens de slinger vast gemaakt. 

 

Dat was de basis… nu verder met versieren. Aan de linker- en rechterkant heb ik 2 mooie stempels geplaatst. Wat ben ik blij met deze set uit mijn HipHoi-pakket. Ik had nog geen mooie grote verjaardagsstempels, maar deze set van Viva Decor is echt super. Ik heb de stempels geplaatst met VersaMark inkt en daarna embossingpoeder eroverheen. Verder bestaat de versiering op deze pagina’s uit bloemensequens. Ik heb hiervoor 2 verschillende maten op elkaar geplakt. In het doorkijkvenster heb ik aan de onderzijde een pompomslinger gemaakt En uiteraard hoort er een bijpassende envelop bij. Dus met mijn envelop punch board heb ik licht geel cardstock op maat gemaakt. De op de kaart gebruikte stempels heb ik in een donkere tint geel willekeurig op de envelop gestempeld. Klaar om te verzenden…! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Noor! Design – Paper bloc Fantasy Fields link
 • Nuvo – Diamond Hybrid Ink Pads – Tropical Fruits – 80n link 
 • Nuvo – Glitter Marker – Strawberry Bonbon – 185n link 
 • Zig – Clean Color Real Brushes #060 Brown, #027 Dark Pink en #069 Blush link
 • Marianne D – Mixed Media – Henriëtte’s teksten , MM1620 link
 • Viva Decor Clear Stamp Set Lettering English link
 • Dutch Doobadoo lijmstift link (uit een eerder DT-pakket)

Uit mijn eigen verzameling: 

 • Geel cardstock 160 gram
 • Licht geel cardstock 80gram
 • Stempels: Mama Elephant-Little Dog Agenda, Mama Elephant-Little Girl Agenda, Studio Light Basic Alfabet #159
 • Cardstock Wit 160 gram
 • Memento Tuxedo inkt (zwart)
 • Distress inkt (squeezed lemonade)
 • Versamark inkt 
 • Rechthoekige die (8,5x5cm)
 • Bakers Twine (roze en zilver)
 • Wow! embossing poeder (metallic zilver)
 • Sakura Pigma Micron pen #08 (zwart)
 • Sakura Glaze pen (zwart)
 • Mini splitpennen (roze)
 • Mini pompom slinger (geel)
 • Sequins bloemen groot en klein (licht en donker roze, geel)
 • Envelope Punch Board van We R Memory Keepers
 • Revolverponstang, stempelblok, Tim Holtz Tonic Guillotine 6″, Tonic Studios Guillotine Maxi Wide 12″, Silhouette pick up tool, heattool, kwastje, schaar, potlood, gum, lineaal en vouwbeen
 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.