Ik heb het nieuwe HipHoi-DT pakket al een tijdje in huis. Maar vanwege mijn herstel en dat ik met mijn eerste pakket aan de slag wilde gaan, heb ik hem even laten liggen. Maar nu dan toch voor de dag gehaald en er een gave unboxing video van gemaakt, Deze kun je vinden op het HipHoi-YouTube kanaal: 

Wat een super gaaf pakket, pure verwennerij hoor Antoinette!!! daar kan ik weer hele leuke dingen mee maken :-).

 

Hieronder vinden jullie de lintjes van de producten in de HipHoi-webshop:

Mocht je iets niet kunnen vinden of er is een ander probleem, mail Antoinette via info@hip-hoi.nl. Dan zoekt ze het uit of komt zo snel mogelijk met een oplossing!

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.