Vanwege de griep was ik wat verlaat met het posten van mijn inzending voor deze maand voor de CAS Challenge van deze maand. En het is nog wel een super vrolijk onderwerp… “Lente”. Ik denk dat we daar allemaal wel aan toe zijn hé, lekkere temperaturen en een vrolijk zonnetje. Ik dacht laat ik mijn inzending van deze x daar op aansluiten en ook omdat het al bijna Pasen is:

Gebruikte materialen en gereedschap

  • Cardstock wit 250 gram 
  • Stempel Forever Friends van Simon Says Stamp
  • Stempel Celebration Scripty Sayings van Lawn Fawn
  • Distress inkt Squeezed Lemonade voor de achtergrond
  • Distress inkt Spiced Mamalade voor de stempel
  • Grass Border Die PM 10002 van Precious Marieke
  • Glaze pen zwart Sakura
  • Dutch Doobadoo Glue Pen
  • Touch alcoholmarkers  
  • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, mini blending tool, lineaal, pincet

 

Ik hoop dat dit jullie ook weer wat inspiratie heeft gegeven. Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties!! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.