En we zijn alweer bij Challenge #3 bij Crazy for Cas. Vanwege 2 operaties in december heb ik met challenge 2 niet mee kunnen doen. Miranda heeft voor mij de honneurs waar genomen, waarvoor dank! Inmiddels ben ik weer redelijk hersteld en het begon dan ook weer te kriebelen om deze maand weer een kaartje te ontwerpen. Het thema voor deze maand is ‘knuffelbaar’. Een ruim begrip, met heel veel mogelijkheden. Ik dacht nu met de grote hoeveelheid ‘griepers’, dat het wel leuk is om er een beterschapskaart van te maken. Een knuffel via de post, daar wordt toch iedereen blij van: 

Gebruikte materialen en gereedschap

  • Cardstock wit 160 gram voor de muisjes
  • Roze vellum band
  • Collectantes Eline’s muizen familie snijmallen van Marianne Design
  • Get Well Soon Border Die van Lawn Fawn
  • Chrystal Drops van Nuvo, voor het versterken van de oogjes van de muisjes
  • Papicolor Origanal dubbele kaart, hagelwit 132×132 mm
  • Dutch Doobadoo Glue Pen en dubbelzijdige stickerdots (om de vellum band vast te maken)
  • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, lineaal, pincet
  • Touch alcoholmarkers 
  • Wink of Stella glitter brush pen clear

Vind je de muisjes ook zo leuk als ik? Deze keer heb ik ze ingekleurd met de Touch markers. Maar je zou ze uiteraard ook in gekleurd cardstock kunnen uitstansen. Het was wel even puzzelen om ze in elkaar te zetten, maar wel een super schattig resultaat… 

3 thoughts on “Crazy for Cas Challenge #3”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.