Ik heb een heel leuk nieuwtje, al zeg ik het zelf… Ik ben namelijk geselecteerd voor het Design Team van Crazy for CAS, Clean and Simple Challenge Blog. Hoe leuk is dat? Ik vind het super en zie het als een groot compliment dat ik hiervoor geselecteerd ben. Het CAS-principe spreekt mij erg aan. Als ik terugkijk naar mijn werk, valt me op dat ik al best vaak volgens dit principe kaarten heb gemaakt. Zie bijvoorbeeld mijn kerstkaartenserie van vorig jaar op  Instagram. Toen kende ik het CAS-principe nog niet. 

Ik zit samen met nog twee dames in het Reminder Team. Wij zullen halverwege de maand voor de nodige extra inspiratie zorgen! 

Wat is CAS?

Clean and Simple, oftewel schoon en simpel, mooi door zijn eenvoud. Veel wit (of een andere effen kleur), makkelijk en snel te maken. Er worden verschillende regels voor CAS-kaarten gehanteerd, maar bij Crazy voor CAS hanteren we de enige echte regel dat minimaal 30% van je basis ongebruikt MOET blijven.  

Wat is Crazy for CAS?

Crazy for CAS is de website van Miranda Mols, van Stampin Utopia. Miranda miste een challenge blog voor CAS in het Nederlands, dus voor haar aanleiding om Crazy for CAS te starten. Iedere eerste dinsdag van de maand start een nieuwe challenge. De regels vind je hier . Doe je ook mee? We starten op 4 december a.s. Ik ben benieuwd wat jij van CAS vindt en wat je ervan maakt!

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.