Crazy for CAS Challenge #17 is de laatste challenge van Crazy for CAS. Wegens tijdgebrek wordt deze (voorlopig) stopgezet. Erg jammer want ik vind de CAS-kaartjes maken op basis van zo’n maandelijks thema erg leuk. Ik hoop dan ook dat mijn kaartjes een inspiratie voor jullie zijn geweest. Miranda, mede DT-ers en challengers bedankt en tot…!

Het thema van de laatste challenge is vogels. Ik heb met de leuke vogeltjes van Lawn Fawn een verhuiskaartje gemaakt. Ik heb een stuk cardstock uitgesneden op 11x11cm. Hierop heb ik de stempels geplaatst en met alcoholmarkers ingekleurd. De oogjes van de vogeltjes heb ik met de gele roll marker aangezet.

Vervolgens heb ik een vel gele stipjes cardstock uitgesneden op 12×12 cm. De basis met stempels heb ik hierop geplakt. Daarna heb ik een kaartomslag van 13×26 cm gesneden en met de scorpal een vouwlijn op 13cm gemaakt. Daarna heb ik de basis erop geplakt.

Om een mooi geheel te creƫren heb ik een bijpassende enveloppe gemaakt met mijn Envelope Punch Board. Met de bijgeleverde maattabel heb ik bepaald hoe groot het papier moet zijn. Dit heb ik op maat gesneden en gelijmd. Ik heb met 2 tinten alcoholmarkers, die ik met het inkleuren van de stempels ook gebruikt heb, een 3-tal strepen gezet. Met Distress inkt heb ik 2 vogeltjes gestempeld.

Weer een leuke opdracht en schattig resultaat, al zeg ik het zelf…

Gebruikte materialen en gereedschappen

 • Cardstock 160/220/250 gram (wit)
 • Lawn Fawn Polka Dot in the Meadow paper pad (yellow mini dots)
 • Lawn Fawn stempelset Home Sweet Home
 • Distress inkt (Mustard Seed)
 • Memento inktpad (Tuxedo Black)
 • Shin Han Touch Alcohol Markers
 • Sakura Gelly Roll (Black)
 • Scor-Pal
 • WRMK Envelope Punch Board
 • Lijmroller
 • Tim Holtz Tonic Guillotines 6″ en 12″, Faber-Castell grip (2B) potlood, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, stamping block, Stamp Shammy.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.