Ook voor de 2e crea uit mijn HipHoi DT-pakket van februari blijven we in de Tropical Jungle sfeer. Ik heb een kaart gemaakt met ‘foto’s’ van 3 dieren in een lijstjes.

Als eerste heb ik de 2 soorten cardstock op maat gesneden. Daarna heb ik op het frontpaneel afgemeten waar ik de fotolijstjes wilde hebben. Vervolgens heb de stans op de plek gelegd en door de stansmachine gehaald. Dit in totaal 3x en klaar is het fotolijstje.

Vervolgens heb ik een papier met een zwart-wit motief uit Studio Light paper pad #109 gekozen. Deze heb ik op maat gesneden en als paneel achter de 3 fotolijstjes geplakt.

De fotolijstjes moesten natuurlijk wel gevuld worden. Dus heb ik de 3 hoofdrolspelers uit mijn stempelset op wit cardstock gestempeld met behulp van mijn stamping platform. Vervolgens heb ik ze ingekleurd met Touch alcohol markers. Daarna kon ik ‘therapeutisch knippen’. Op een of andere manier vind ik het uitknippen van de ingekleurde stempels heel rustgevend hahaha. De randen van de diertjes heb ik voorzien van een zwart randje met de Memento Marker. Daarna heb ik de dieren in de lijstjes geplakt. Ik vond de ovalen lijstjes nog wat saai zo. Dus heb ik met een grijze en een roze brushpen streepjes/stipjes rondom de ovalen gezet.

Ter afsluiting heb ik met roze Distress Oxide en daarna licht met zwart Distress inkt de woorden ‘Happy Day For You’ gestempeld. Deze tekstjes zaten ook in de Tropical Jungle stempelset.

Ik vond het wel leuk om er een bijpassende envelop bij te maken. Dus heb ik mijn Envelope Punch Board erbij gepakt. En hiermee van een wit vel cardstock een envelop gemaakt. Ook heb ik een strook van het zwart-witte Studio Light papier dat ik eerder als achtergrond heb gebruikt, opgeplakt. Ik heb weer een grijs/roze streepjeslijn gezet, om eenheid te creëren in de kaart en envelop. In de stempelset zat nog een stempel van een pootje en een soort stipjes/kriebeltjes, die ik mooi als opvulling kon gebruiken.

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

Materialen en gereedschap uit mijn eigen verzameling:

  • Cardstock 160 en 250 gram (wit)
  • Tim Holtz Ranger – Distress Inkt (black soot) en Distress Oxide (worn lipstick)
  • Shin Han Art Touch Twin Markers
  • Ovale stans 5 cm
  • Lijmroller
  • Pentel Sign pennen (grijs en roze)
  • Memento Inkt pad en dual marker (Tuxedo Black)
  • Tim Holtz Tonic guillotine 6″ en 12″, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, WRMK Envelope Punch Board, acryl stempelblok, schaar, liniaal, gum, stamp shammy, Joy! Crafts Trouvaille stansmachine, Koh-I-Noor Verstatil en Faber-Castell Grip 2B potlood

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

Kom je ook eens kijken op de blogs van mijn HipHoi-Design Team collega’s? De blog van Miriam vindt je hier en de blog van Mariëtte vindt je via deze link. Ze zouden het ook erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!

1 thought on “Crea #2 HipHoi DT-pakket februari 2019”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.