Een nieuw jaar, met weer heel veel leuke ideeën en plannen. Ik start vandaag met een cadeautasje met spulletjes uit de ‘Pretty & Cool‘-lijn die ik in mijn HipHoi DT-pakket heb zitten. Ik zag afgelopen maandag tijdens de live van Martine van Kippers Hobby een leuke en makkelijke manier om dit cadeautasje te maken. Ik ga het gebruiken voor een beterschapspresentje voor mijn buurvrouw.

Ik heb gekozen voor mint groen cardstock als basis. Ik heb de instructies van Martine opgevolgd door eerst een bakje van papier te maken met 10×10 cm. Dit vierkant wordt met behulp van mijn Scor-Pal gerild op 2 en 8 cm, zowel horizontaal als verticaal. Vervolgens 4x inknippen tot aan de vouwlijn. Dit heb ik met sticky tape aan elkaar geplakt tot een doosje. Daarna heb ik het mintgroene cardstock op maat gesneden, 27×19 cm. De bovenste rand heb ik beïnkt met zwarte inkt. Op de onderste rand heb ik sticky tape bevestigd en daarna het geheel rondom het doosje geplakt.

Het Pretty & Cool-design papier met de gekleurde chevrons heb ik in 3 stroken van 2″ gesneden met behulp van mijn guillotine. Op de achterzijde heb ik ook weer sticky tape bevestigd. Daarna heb ik de stroken verdeeld en op de groene ‘koker’ geplakt. Aan de bovenkant heb ik met de perforator 2 gaatjes gemaakt.

In mijn HipHoi DT-pakket had ik nog een toffe Card Art mal van Dutch Doobadoo zitten. Het ‘nagellakflesje’, dat ik wel leuk en passend vond voor dit cadeautasje. Deze heb ik uitgevoerd in zwart met rood glitter cardstock.

Ik heb de ‘schaduw’ op het flesje gemaakt door middel van Glossy Accents op een reepje zwart cardstock. Dat geeft een gaaf glimmend effect!

Met stempels van Viva Decor heb ik 2 soorten bloemen en blaadjes gestempeld. Deze heb ik vervolgens met mijn alcoholmarkers in de bij de papiertjes passende kleuren ingekleurd. Realiseer me nu net pas dat ik de Wink of Stella glitters vergeten ben… een volgende keer dan maar.

Ik heb 2 stukken oranje cardstock op maat gesneden. Hier maak ik een tag en een wenskaartje van. Ook heb ik de 2 stroken Chevron cardstock en 2 banen oranje met ‘plusjes’-papier op maat gesneden. In de tag heb ik met de perforator een gaatje gemaakt.

Daarna heb ik de randen van de stroken, de tag, het wenskaartje, de bloemetjes en de blaadjes beïnkt met zwarte inkt. Toen kon ik alles op elkaar plakken.

De tag heb ik om het nagellakflesje bevestigd met een stukje raffia. Nadat ik het presentje in het doosje heb gedaan, heb ik de sluiting dicht gemaakt met een stuk raffia.

Een uur later heb ik mijn buurvrouw kunnen verblijden met dit cadeautje. Ze was er erg blij mee, daar doen we het voor 🙂

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

Kom je ook eens kijken op de blogs van mijn HipHoi-Design Team collega’s? De blog van Miriam vindt je hier en de blog van Mariëtte vindt je via deze link. Ze zouden het ook erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!

Gebruikte materialen uit mijn HipHoi DT-pakket:

 • Pronty by Raffz – Pretty & Cool – Collection Kit Papers (471.200.901) (chevrons en oranje met plusjes)
 • Dutch Doobadoo Card Nail Polish A5 (470.713.690)
 • Dutch Doobadoo Glue Pen (uit een eerder DT-pakket)


Materialen en gereedschappen uit mijn eigen verzameling:

 • Craft Sensation Glitter Cardboard (rood)
 • Lawn Fawn Stempels (On The Mend en Get Well Soon)
 • Viva Decor Clear Stamp Set (Little Flowers)
 • Cardstock (zwart, mint groen met wafel structuur)
 • Ranger Glossy Accents
 • Shin Han Art Touch Twin Markers
 • Karen Foster Design Scrapper’s Spools raffia (Russet)
 • Hero Arts Hero Hues Dye Ink (India Ink Black)
 • Lijmroller, sticky tape (3 en 11mm)
 • Scor-pal, Perforator, Lijmroller, Schaar, Joy! Crafts Trouvaille stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine 6″ en 12″, gum, Faber-Castell Grip 2B potlood, Tim Holtz Tonic retractable craft pick en  T-ruler

2 thoughts on “Crea #6 HipHoi DT pakket oktober 2018”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.