Jaar, het is zover. Ik kan er niet meer onderuit. De eerste mooi witte pagina uit het Art Journal dat in mijn HipHoi DT-pakket zat is aan de beurt! Ik heb het steeds uitgesteld omdat ik niet precies wist wat ik er mee wilde. Maar door mijn foto’s scrollend, kwam ik op het idee om de belangrijksten uit mijn leven op deze eerste pagina te plaatsen. Oké, inclusief mijzelf dan haha. Maar mijn lief vindt het nix om met foto op het Web te circuleren. Dat respecteer ik uiteraard, vandaar dat ik hem heb afgedekt.

Ook deze keer heb ik weer erg leuk dingen uit mijn HipHoi DT-pakket met elkaar kunnen combineren. Ik ben begonnen met een roze streep te tekenen. Dit heb ik met de Clean Color Real Brush gedaan. Ik heb op een schilderstulp wat inkt uit de brush met water gemengd.Ik heb met potlood een lijn getekend waarnaast ik de roze lijn heb getrokken. Vervolgens heb ik een strook van het zwart met wit sterren Pretty & Cool papier op maat gesneden. Deze strook heb ik aan de zijkant naast de roze streep geplakt.

Ondanks dat ik met 3 mannen in huis woon, vond ik het zwart witte wel mooi combineren met roze. Mijn lievelingskleur, dus kan zeker niet op deze pagina ontbreken. Dus ik heb een driehoek afgetekend en deze met Kuretake Zig Gem Pink ingekleurd. Ik heb met behulp van mijn Canon Selphy een aantal foto’s uitgeprint. De 2 meest passende heb ik op cardstock gemat. Omdat ik de achtergrond nog wat kaal vond heb ik vervolgens met mijn laatste aanwinst de Pronty chevron stempel een aantal x afgedrukt met Versafine inkt. Ook heb ik een aantal chevron stickers uit de Pretty & Cool serie gebruikt. Mooi bijpassend bij de rest!

  

Nadat ik alles op proef op de pagina heb neergelegd miste ik nog wat ‘tekst’. Ik dacht ineens aan het Greyboard Alphabet uit mijn DT-kit… Daar heb ik de woorden ‘Best Friends’ uit gedrukt, bijgewerkt en geschilderd met de Gem Pink verf. Ik vond het een beetje raar staan om de letters los op de pagina te plaatsen. Dus heb ik ze op het zwart witte sterren Pretty & Cool papier geplakt, op maat gesneden en zo op de pagina bevestigd. Tenslotte heb ik met behulp van de Planner Dies 2 reinforcement ringen uitgestanst, ook uit het zwart witte Pretty & Cool papier. 


Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

Kom je ook eens kijken op de blogs van mijn HipHoi-Design Team collega’s? De blog van Miriam vindt je hier en de blog van Mariëtte vindt je via deze link. Ze zouden het ook erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!

Gebruikte materialen uit mijn HipHoi DT-pakket:

 • Dutch Doobadoo – Greyboard Alphabet A4 (492.500.005)
 • Pronty by Raffz – Pretty & Cool – Collection Kit Papers (471.200.901) (zwart met witte sterren)
 • Pronty by Raffz – Pretty & Cool – Scrap Stickers A4 (491.100.001)
 • Studio Light- Art by Marlene – Art Journal A5 ringband (JOURNALBM02)
 • Dutch Doobadoo Glue Pen (uit een eerder DT-pakket)
  Nuvo Precision Glue Pen (uit een eerder DT-pakket)
 • Kuretake – Zig Clean color Real Brush (#027 Dark Pink, uit een eerder DT-pakket)

Materialen en gereedschappen uit mijn eigen verzameling:

 • Pronty Laser Foam Stamp – Chevron
 • Reinforcement Rings en ‘Love This’ Circle Die – Elizabeth Craft Design – Planner Essential Dies 1
 • Roze/zwart gestipt Design Papier – Craft Sensations Design Pad
 • Water, kwast, bekertje, schildershulp
 • Kuretake – Zig Gem Colors (#831 Gem Pink)
 • Versafine inkt  (Onyx Black)
 • Canon Selphy 1200 printer 
 • Lijmroller, Schaar, Joy! Crafts Trouvaille stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine 6″, Cricut papiersnijder, gum, Faber-Castell Grip 2B potlood, Tim Holtz Tonic retractable craft pick en  T-ruler

 

1 thought on “Crea #4 HipHoi DT-pakket oktober 2018”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.