Zoals jullie in mijn vorige blogpost hebben gelezen, hebben wij (het HipHoi Design Team) weer een nieuw DT-pakket ontvangen. Tijd om aan de slag te gaan met de inhoud van dit toffe pakket. Voor de verjaardag van mijn schoonvader had ik niet veel tijd om een kaartje te maken. Maar ik vond de vogeltjes super schattig om toch snel even wat te maken. Een kaartje is toch altijd leuk om te geven, dus aan de slag…

Als eerste heb ik 3 verschillende kleuren cardstock uitgestanst met de Essential Stencil van Studio Light die in mijn HipHoi DT-pakket zat. Hiervoor heb ik mijn Trouvaille gebruikt. Wat een gave stans is dat zeg!! De randen van de 3 soorten cardstock heb ik bewerkt met Distress Inkt.

Vervolgens met het witte cardstock aan de gang gegaan. Ik heb hiervoor de Winter Days stempelset van Studio Light gebruikt. Weer iets van ‘uit mijn comfortzone’, want het is een stempelset die ik niet snel zou kopen. Maar nu ik de reacties heb gezien van mijn familie op de kaart, moet ik mijn mening daarin wel bijstellen. En ik vind het ook een mooie stempelstel, daarover geen discussie haha. De stempel heb ik ingekleurd met alcoholmarkers. Omdat ik nog niet in de ‘sneeuw’-stemming ben, heb ik de sneeuw op de stempel genegeerd en gewoon mee gekleurd :-). 

Toen het kleuren klaar was, heb ik de witte cardstock op de basis geplakt die ik al klaar had. Toen kwam ik erachter dat ik er nog een ‘wensje’ op wilde stempelen. Ik herinnerde mij dat ik in mij HipHoi DT-pakket van juni nog een toffe stempelset met teksten had van Marianne Design. Deze tekst heb ik geaccentueerd met een alcoholmarker.

Om het geheel af te maken heb ik door de gaatjes in een soort raffia-achtig touw gedaan, met een mooie strik bovenaan. Dat staat weer wat feestelijker he?! Mijn schoonvader was super enthousiast over het resultaat, net als ikzelf en de rest van mijn familie. Wat vind jij van deze kaart? Laat je het horen in een reactie hieronder? 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

Kom je ook eens kijken op de blogs van mijn HipHoi-Design Team collega’s? De blog van Miriam vindt je hier en de blog van Mariëtte vindt je via deze link. Ze zouden het ook erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!

Gebruikte spullen uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Studio Light – Winter Days – Stamp A6 (STAMPWD310)
 • Studio Light – Essentials Stencil (SL97)
 • Marianne D – Mixed Media – Henriëtte’s teksten , MM1620 link
 • Nuvo – Glue pen smooth precision 206N link (uit een eerder DT-pakket)
 • Dutch Doobadoo lijmstift link (uit een eerder DT-pakket)

Uit mijn eigen verzameling:

 • Cardstock 220 gram Donkergroen/naturel
 • Cardstock wit 160 gram
 • Touch – Alcoholmarkers
 • Tim Holtz – Distressinkt (Forest Moss)
 • American Crafts – Ruban Premium Ribbon (Coffee)
 • Schaar, Tim Holtz Tonic Guillotine 6″, Tonic Guillotine 12″, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, potlood, gum, blending tool met foam, T-ruler en vouwbeen

1 thought on “Crea #1 HipHoi DT-pakket oktober 2018”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.