De 3e creatie met de spulletjes uit mijn HipHoi DT-pakket is een verjaardagsboxkaart geworden voor mijn nichtje. Om een keer iets anders dan het standaard model kaart te maken, heb ik uit de Silhouette Studio een ontwerp van Amanda McGee gekozen. De basis heb ik op geel cardstock gesneden met mijn Silhouette snijmachine. Voor de ‘schildjes’ had ik mooi en bijpassend papier in mijn HipHoi DT-pakket zitten. Deze heb ik ook door de Silhouette uit laten snijden en vervolgens heb ik deze op de basiskaart geplakt.

 

Voor de versiering heb ik gebruik gemaakt van een stempelset van Tonic Studio uit een eerder HipHoi DT-pakket. Op rood cardstock heb ik de 2 tekststempels gestempeld met VersaMark inkt en daarna heb ik er embossingpoeder op gedaan.  Zo ook bij de 2 rode ballonnen. Op wit cardstock heb ik met groene inkt ballonnen met een zwart touwtje gestempeld. De tekstbordjes heb ik vastgemaakt aan een wattenstaafje (wel de watten eraf gehaald) en in de box bevestigd. De ballonnen heb ik daarna willekeurig geplaatst.

Op de voorste flap heb ik een shaker gemaakt. Ik heb met de balloon die de vorm uitgesneden, daar een voorgevormde kunststof ballon in geplakt, verschillende kleuren sequins erin en afgeplakt met een stuk rood cardstock.

Uiteraard hoort hier een bijpassende enveloppe bij. Deze heb ik gemaakt door 2 vellen geel A4 papier aan elkaar te plakken. Met behulp van een enveloppe punch board heb ik de enveloppe gemaakt. De ballonnetjes en tekst heb ik in een iets donkere geeltint Distress inkt gestempeld. En klaar om te geven! Wat een succes was dit kaartje. Sowieso leuk om nog spulletjes te gebruiken die ik nog over had uit mijn eerdere HipHoi DT-kits. Mijn nichtje was trouwens erg onder de indruk, “zoiets zou ik nou nooit kunnen maken” was haar reactie. Ik heb haar gezegd dat ze maar een keertje hier komt knutselen, dan laat ik het haar ervaren dat zij het ook zeker kan!

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! DΓ© webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend πŸ™‚

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Studio Light – Paper Pad 12 patronen nr.84 – PPSL84 link
 • Nuvo – Glue pen smooth precision 206N link

 

 • Dutch Doobadoo lijmstift link (uit eerder DT-pakket)
 • Tonic Studio – It’s Party Time Stamp Set (uit DT-pakket december 2017)
 • Tonic Studio’s – Balloon Die & Shaker set (uit DT-pakket december 2017)

 

Uit mijn eigen verzameling: 

 • Geel/rood cardstock 220 gram
 • Distress inkt (evergreen bough en squeezed lemonade)
 • Versamark inkt stempelkussen en pen
 • Wow! embossingpoeder (opaque bright white regular)
 • Sequins en glitter  (geel, groen, oranje, wit en zwart)
 • Dubbelzijdig tape 0,5cm/taperoller
 • Wattenstaafjes
 • Memento Tuxedo inkt (zwart)
 • Distress inkt (squeezed lemonade)
 • VersaMark inkt 
 • Envelope Punch Board van We R Memory Keepers
 • Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, stempelblok, Tim Holtz Tonic Guillotine 6″, Silhouette Cameo, heattool, kwastje, schaar, potlood, gum, lineaal en vouwbeen
 • Silhouette Studio Amanda McGee design ID #69048: ‘a2 box card gift card celebrate’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.