“Ik heb de zomer in mijn bol, alle terrassen zijn weer…” oooooh, wat een heerlijk weer he?! Tijd voor een zomers CAS kaartje voor de Crazy for CAS-Challenge nummer 8. En wat is het thema?? ‘Zomer in je bol’. Okidoki, daar gaan we dan!

De 5,5″ x 4,25″ basiskaart heb ik gemaakt van wit cardstock. De hoekjes heb ik met behulp van de envelop punch afgerond.

Daarna heb ik een stuk 160 grams cardstock uitgestapt zodat ik een mooi rechthoekig werkblad kreeg. Deze heb ik vervolgens gekleurd met Distress inkt. Ik heb een autoweg uitgestanst, deze gekleurd in asfaltgrijs. Hier heb ik een stukje wit cardstock achter geplakt om de midden strepen duidelijker uit te laten komen. Dit geheel op het werkblad geplakt.

Wat is een autoweg zonder verkeer en mooie omgeving? Dus heb ik een auto met caravan, prachtige bomen en een lekker zonnetje gestempeld. Om een keer wat anders dan normaal te doen, heb ik de Distress inkt gebruikt om mee te schilderen. Dit had ik nog niet eerder gedaan, maar dit werkt erg makkelijk en dekt goed. Vervolgens heb ik alles uitgeknipt, voorzien van een zwart randje en op en rond de autoweg geplakt. De wielen heb ik voorzien van blingbling inkt. Daarnaast heb ik nog wat accenten aangebracht met een witte Uni-Ball en zwarte Glaze pen. Het tafereel heb ik vervolgens op de basiskaart geplakt. Als laatste ‘happy summer’ met Distress inkt op de basiskaart gestempeld. 

 

Gebruikte materialen en gereedschap

 • Cardstock wit 160 gram en 250 gram 
 • Stempelsets: ‘Happy Trails’, ‘Happy Summer’ en ‘So Much to Say’ van Lawn Fawn
 • Distress inkt: Tumbled Glass, Mowed Lawn, Hickory Smoke, Evergreen Bough, Spiced Marmalade, Barn Door, Tattered Rose, Pine Needle, Scattered Straw, Squeezed Lemonade, Mustard Seed
 • Delicata inkt: Silvery Shimmer
 • Rechthoekige snijmal, met afgeronde hoeken
 • ‘Autoweg’ snijmal
 • Memento Inkt Tuxedo Black 
 • Uni-Ball Signo pen wit
 • Glaze pen Sakura zwart
 • Glue pen Dutch Doobadoo
 • Glue pen Nuvo Smooth Precision
 • Envelope Punch Board van We R Memory Keepers
 • Touch alcoholmarker zwart
 • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, kwastje, stamping block, lineaal, pincet en vouwbeen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.