Hoera mijn nichtje is geslaagd! Een mooie aanleiding om een felicitatiekaart te maken. 

Als eerste heb ik de Dutch Doobadoo Ticket mal gebruikt om een basis uit te knippen. Hiervoor heb ik roze linnen cardstock gebruikt. De inlay heb ik gemaakt van een vel roze papier uit het Studio Light Paper Pad. 

Van hetzelfde roze cardstock als de basiskaart heb ik met behulp van mijn Silhouette Cameo de woorden ‘Hoera’ en ‘ Geslaagd’ uitgesneden. Het lettertype dat ik heb gebruikt is ‘Cotton Candy Font’, wat een sierlijk maar wel duidelijk leesbaar font is. 

Ik heb de randen van de woorden bewerkt met de Nuvo Glitter Marker. Eerst heb ik velum strips op de kaart bevestigd, waarop ik de woorden ‘Hoera’ en ‘ Geslaagd’ geplakt heb. Vervolgens heb ik de bloemetjes uit het Studio Light stansvel gehaald. Deze heb ik op een reststuk roze linnen cardstock geplakt en hiervan heb ik de contouren van de bloemen uitgeknipt. De 4 bloemen heb ik op de kaart geplakt. Als laatste heb ik op de kaart nog 2 inkepingen gemaakt. Het Bakers Twine dat ik daartussen heb bevestigd, goed blijft daardoor beter op z’n plek zitten.  

 

Van fuchsia cardstock heb ik met het WRMK-envelope punch board een bijpassende enveloppe gemaakt. Op de voorkant heb ik het label afgetekend met potlood en vervolgens overtrokken met de Nuvo Glitter Pen. Nadat ik de potloodlijn weg wilde gummen, was ook de glitterlijn verdwenen…

Vreemd! Maar goed, de afdruk was nog wel zichtbaar, dus nogmaals met de Glitter Pen eroverheen en een label als resultaat :-). Adresgegevens en postzegel erop en versturen maar!

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Dutch Doobadoo – Card Art Stencil Card Art Ticket – 470.713.667 link
 • Roze paper – Studio Light – Paper Pad Memories of Summer, nr.77 – PPMS77 link 
 • Nuvo – Glue pen smooth precision 206N link
 • Bloemen van Studio Light – Stansblok, Art By Marlene nr.02 -A5STANSBLOKBM02 link

 

Uit mijn eigen verzameling: 

 • Cardstock Magenta roze linnen 250 gram
 • Fuchsia cardstock 250 gram
 • Bakers Twine roze en zilver
 • Anita’s Tacky Glue
 • Roze vellum strips
 • Envelope Punch Board van We R Memory Keepers
 • Silhouette Cameo, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder,  schaar, potlood, gum, lineaal en vouwbeen
 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.