Hieperdepiep!! Jorn is geboren en dus tijd voor een kaartje!

 

En laat ik nou net hele gave spulletjes in mijn HipHoi DT-pakket hebben gekregen om babykaarten te maken…

Voor het maken van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de leuke Dutch Doobadoo Card Art Text Baby op A5 formaat. Ik heb een vel design papier (Craft Dates PB 7054      ) van Marianne Design gebruikt als basis. Het woord ‘baby’ heb ik vervolgens uit donkerblauw cardstock uit mijn eigen voorraad gesneden. In mijn pakket zit ook een geweldig leuke stempelset met schattige ezeltjes. Op de rug en pootjes van de ezeltjes heb ik met Distress inkt donkerblauwe accentstreepjes gestempeld. En vervolgens heb ik ze verder ingekleurd met de Chameleon Color Tones stift (BL3, sky blue). Wat is dat grappig om daarmee te kleuren. Je denkt 1 stift, 1 kleur… niet dus. De naam Chameleon verraadt het al natuurlijk, met een speciaal techniekje krijg je verschillende tinten blauw. Heel gaaf!! De oogjes van de ezeltjes heb ik nog extra aangezet met de Glaze pen. 

 

Om de kaart toch wat persoonlijker te maken, heb ik een labeltje om de letter A gehangen. Aan de ene kant staat de naam Jorn, op de andere zijde heb ik een paar plak parels in dezelfde blauwtint geplakt.

Aan de binnenzijde van de kaart heb ik een tekststempel geplaatst en deze gehighlight  met de Chameleon stift. 

En een bijpassende envelop kon natuurlijk niet ontbreken. Deze witte envelop heb ik gemaakt met behulp van een Envelope Punch Board van We R Memory Keepers. Op de envelop heb ik een ezeltjesstempel, een stukje cardstock en een design papier geplakt. Op het blauwe cardstock heb ik ook nog het woordje ‘boy’ meerdere keren naast elkaar gestempeld.

 

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

Uit mijn eigen verzameling:

  • Distress Oxide Inkt (Faded Jeans)
  • Donkerblauw en wit Cardstock 250 en 160 gram
  • Plak parels half rond donkerblauw glitter
  • Memento inkt (Tuxedo Black)
  • Gelly Roll pen Sakura donkerblauw glitter
  • Envelope Punch Board van We R Memory Keepers
  • Glaze pen Sakura zwart 
  • Touch alcohol marker zwart
  • Mini label aan touwtje wit
  • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, schaar, potlood, gum, mesje, wonderzeem om stempels schoon te makenb, lineaal en vouwbeen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Crea nummer 2 Hip Hoi pakket februari”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.