Voor een gemeenschappelijke verjaardag van een dame en een heer heb ik dit cadeaudoosje gemaakt. In het midden kun je een cadeaukaart stoppen. Daar waar op de foto de ANWB kaart zit haha, maar we moesten de cadeaukaart nog kopen.

Het idee heb ik van Janine, LiebesFuchs een creatief wonder die erg leuke crea’s maakt en deze met duidelijke how-to’s post op YouTube: LiebesFuchs Gutscheinbox . Janine is erg grappig en met haar enthousiasme, heb je zo zin om het na te maken. Let wel, het is in het Duits gesproken, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem… 

 

Ik heb het geschenkdoosje gemaakt met behulp van een aantal super leuke papiertjes die in de HipHoi DT-kit van februari zitten. Ook de bijpassende stempel van de cactus kwam van pas… Deze heb ik ingekleurd met Touchmarkers. Vervolgens een aantal stempels uit mijn eigen collectie gebruikt met Distress Oxide inkt. Deze werd erg contrastrijk op het bruine glitterpapier toen ie eenmaal opgedroogd was. 

 

Omdat het doosje niet vanzelf dicht bleef zitten, heb ik er een klittenbandrondje op bevestigd. Met aan de voorzijde een gestempelde button “open me”. 

 

Uit het HipHoi-DT-pakket:

Uit mijn eigen verzameling:

  • Groen en bruin glitter Cardstock 
  • Distress Oxide Inkt (Faded Jeans)
  • Lawn Fawn Stempelsets: Push Here, So Much to Say en Elphie Elfie
  • Memento inkt (Tuxedo Black)
  • Touchmarkers
  • Vierkante snij die
  • Rond klittenband
  • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, schaar, potlood, lineaal en vouwbeen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.