En daar is crea nummer 4. Weer eentje -out of my comfort zone- doordat ik gebruik heb gemaakt van een Dutch Doobadoo Card. Deze zat in een eerder maandpakket van HipHoi. Ik vond het wel een leuke vorm om het gave knipvel van Marianne Design voor te gebruiken.  

Als basis heb ik Design Paper van Joy gebruikt en daar paars cardstock op bevestigd. Voor het hert heb ik een vierkant paars cardstock uit gestanst met de Trouvaille, komt er meteen een mooi werkje in het ‘lijstje’. 

 

Vervolgens heb ik de veertjes uitgeknipt, priegelwerk haha. Deze heb ik vervolgens opgepimpt  met een Diamond Gem. 

Ik vond de voorkant nog wat saai, dus nog even de kit doorgelopen. Ik had in een zakje nog een leuke wood veneer zitten ‘ Happy Birthday’. Maar de kleur nog niet bijpassend. Dus ff een bijpassende Distress inktje erbij gezocht. En ook wat Silvery  Shimmer erover, leuke glimmer zoals de naam al zegt :-). 

Al met al vind ik het toch weer een leuke kaart geworden. Dat wordt nog wel een keer wat ik uit mijn comfort zone hahaha.

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

Uit het HipHoi-DT-pakket:

 • Winter Dreams Hert Knipvel Marianne Design
 • Design Paper Joy!Crafts Let It Snow Paper Bloc link
 • Wood Shapes Happy Birthday Leane Creative (71-1826)
 • Marianne Design Diamond Gems JU0932, uit de HipHoi december kit 
 • Dutch Doobadoo lijmstift link

Uit mijn eigen verzameling:

 • Paars Cardstock 200 gram
 • Dutch Doobadoo Card Art Wave A4. Deze komt uit een maandpakket van HipHoi, ik weet alleen niet meer wanneer deze erbij zat
 • Distress Inkt (Wilted Violet)
 • Delicata Pigment Ink (Silvery Shimmer), komt uit een maandpakket van HipHoi, geloof dat deze er in januari 2017 zat
 • Memento inkt (Tuxedo Black)
 • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, mini blending tool, potlood, lineaal en vouwbeen

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.