En daar is crea nummer 4. Weer eentje -out of my comfort zone- doordat ik gebruik heb gemaakt van een Dutch Doobadoo Card. Deze zat in een eerder maandpakket van HipHoi. Ik vond het wel een leuke vorm om het gave knipvel van Marianne Design voor te gebruiken.  

Als basis heb ik Design Paper van Joy gebruikt en daar paars cardstock op bevestigd. Voor het hert heb ik een vierkant paars cardstock uit gestanst met de Trouvaille, komt er meteen een mooi werkje in het ‘lijstje’. 

 

Vervolgens heb ik de veertjes uitgeknipt, priegelwerk haha. Deze heb ik vervolgens opgepimpt  met een Diamond Gem. 

Ik vond de voorkant nog wat saai, dus nog even de kit doorgelopen. Ik had in een zakje nog een leuke wood veneer zitten ‘ Happy Birthday’. Maar de kleur nog niet bijpassend. Dus ff een bijpassende Distress inktje erbij gezocht. En ook wat Silvery  Shimmer erover, leuke glimmer zoals de naam al zegt :-). 

Al met al vind ik het toch weer een leuke kaart geworden. Dat wordt nog wel een keer wat ik uit mijn comfort zone hahaha.

 

Gebruikte materialen

Uit het HipHoi-DT-pakket:

 • Winter Dreams Hert Knipvel Marianne Design
 • Design Paper Joy!Crafts Let It Snow Paper Bloc link
 • Wood Shapes Happy Birthday Leane Creative (71-1826)
 • Marianne Design Diamond Gems JU0932, uit de HipHoi december kit 
 • Dutch Doobadoo lijmstift link

Uit mijn eigen verzameling:

 • Paars Cardstock 200 gram
 • Dutch Doobadoo Card Art Wave A4. Deze komt uit een maandpakket van HipHoi, ik weet alleen niet meer wanneer deze erbij zat
 • Distress Inkt (Wilted Violet)
 • Delicata Pigment Ink (Silvery Shimmer), komt uit een maandpakket van HipHoi, geloof dat deze er in januari 2017 zat
 • Memento inkt (Tuxedo Black)
 • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, mini blending tool, potlood, lineaal en vouwbeen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.