En weer een maand voorbij. Wat gaat dat toch snel… lekker richting de zomer. Merk dat dit weer en langer licht buiten me goed doet. En daardoor heb ik ook weer meer zin om te knutselen. 

Deze maand hebben we bij Crazy For CAS  de uitdaging om een stencil te gebruiken. Leuk, ff graven in mijn stapel stencils. Zo kom je er achter dat je eigenlijk ongemerkt een hele verzameling hebt. Dussss kiezen maar…

 

Dit is het resultaat:

Ik vind die kleine egeltjes toch zo schattig, jullie ook?

Bij mijn verzameling zat een stencil van Pronty met bloemetjes, lekker voorjaarsachtig dacht ik. Deze heb ik vervolgens gestempeld met Distressinkt. De egeltjes en hartjes met Memento gestempeld, zodat ik ze kan inkleuren met alcoholmarkers. De tekst onder heb ik met dezelfde kleur Distressinkt gestempeld als waar ik het stencil ook mee gedaan heb. Hou wel van een geheel haha. De hartjes heb ik vervolgens opgepimpt met Glossy Accents. En tenslotte de oogjes en neusjes van de egeltjes geaccentueerd met een zwarte Glaze pen van Sakura.

Weer een leuke uitdaging, die ik geslaagd vind… Ik ben benieuwd naar jullie creaties!!

 

Gebruikte materialen en gereedschap

  • Cardstock wit 250 gram 
  • Paars cardstock 200 gram
  • Mask Stencil Ornament Flowers van Pronty
  • Stempel Hedgehugs van Lawn Fawn
  • Distress inkt Milled Lavender voor het stencil en de tekststempel
  • Glaze pen zwart Sakura
  • Dubbelzijdig tape
  • Touch alcoholmarkers  
  • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, mini blending tool, lineaal, pincet en vouwbeen

 

4 thoughts on “CRAZY FOR CAS Uitdaging 5 Gebruik een stencil”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.