En daar is crea nummer 3! Ik had echt zin om met deze Lawn Fawn stempelset aan de gang te gaan. En de papiertjes die in het pakket zitten heb ik als een soort puzzel gebruikt. Met een Edging Die heb ik uit verschillende papiertjes reepjes uitgestanst en deze in elkaar geschoven. Het sneeuwpapier van Marianne Design geeft een wat roze gloed, dus deze kon ik er mooi bij combineren.

 

Vervolgens heb ik de ijsbekers gestempeld en ingekleurd met Touchmarkers. Ik vond het nog niet glittererig genoeg, dus ben ik maar eens in mijn spulletjes gaan zoeken. Ik kwam een flesje Pixie Powder uit een eerder HipHoi-maandpakket tegen. Ik had deze nog niet gebruikt, maar wat is dat grappig spul zeg. En ik vind het effect ook erg gaaf, zie de etiketranden op de ijspotjes. Met een Glaze marker heb ik nog even de stempels wat verduidelijkt, want die waren wat onscherp geworden. 

Uiteindelijk heb ik de tekststempel ‘treat yourself’ met embossing inkt geplaatst en deze met gave zuurstokroze embossingpoeder bewerkt. 

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Marianne Design Pretty Papersbloc PPSL41 (roze en blauwe papiertjes)
 • Design Paper Joy!Crafts Let It Snow Paper Bloc link
 • Wood Shapes Happy Birthday Leane Creative (71-1826)
 • Dutch Doobadoo lijmstift link
 • Stempelset Treat Yourself Lawn Fawn

Uit mijn eigen verzameling:

 • Cardstock Wit 160 en 250 gram
 • Watermark Stamp Pad Versamark
 • Distress Inkt (Tumbled Glass en Spun Sugar)
 • Memento inkt (Tuxedo Black)
 • Uniball Eye pen Pink
 • Wow Embossing Powder (Magenta Twinkle)
 • Glaze pen (zwart) Sakura
 • Edging Die Nellie’s Choice ED005
 • Pixie Powder Comic Shimmer (Candy Pink), komt uit een HipHoi-maandpakket
 • Schaar, Joy! Crafts Trouvaille  A4 stansmachine, Tim Holtz Tonic Guillotine, Cricut A4 papiersnijder, Tim Holtz Tonic Stamping Platform, mini blending tool, lineaal, Heattool, pincet en vouwbeen

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.