Wat een verschillende producten zitten er in het HipHoi DT-pakket. En mijn oog viel op iets wat ik erg leuk vind om te maken… shakercards. In het pakket zit een pakketje met een soort kunststof ‘eitjes’, met daarbij een stans. Daar moest ik me uiteraard in verdiepen omdat ik normaliter mijn shaker zelf bouw. Niet een heel moeilijk principe blijkt. Je stanst een -in dit geval- ballon uit en neemt één van de kunststof malletjes. Die plak je op het cardstock en daaroverheen leg je dan de uitgesneden vorm. Oooh ja, niet vergeten te vullen met sequins of andere leuke shakerfrutsels. 

In het pakket zat ook een stempelset van Tonic, waarbij je het bijbehorende touwtje voor de ballon kunt stempelen. Ik vond het beertje uit dezelfde stempelset in verhouding te klein, dus heb een grotere stempel gebruikt uit mijn eigen collectie. In de set zitten ook leuke tekststempels, dus ook gebruikt. 

 

 

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

 • Marianne Design Pretty Papersbloc PPSL41 roze
 • Tonic It’s Party Time Stamp Set link,
 • Tonic Balloon Die link & Shaker Set
 • Sequins link 
 • Dutch Doobadoo lijmstift link

Uit mijn eigen verzameling:

 • Wit cardstock 160 gram 13x13cm
 • Lawn Fawn stempelsets Elphie Selfie en Party Animal 
 • Touch alcoholmarkers 
 • Distress Inkt (faded jeans, picked raspberry, tumbled glass en spun sugar)
 • Delicata Pigment Ink (silvery shimmer), komt uit een maandpakket van HipHoi, geloof dat deze er in januari 2017 zat
 • Memento inkt (tuxedo black)

Op naar crea nummer 3!!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.