Het heeft even geduurd. Want vanwege mijn herstel ontbreekt mij nog de energie om weer fanatiek aan de knutsel te gaan. Maar langzaam beginnen is ook een begin, toch?!

Aan de slag met mijn eerste DT-pakket van Hip-Hoi, spannend! En meteen maar even uit mijn comfortzone, met de leuke Wintermal van DutchDoobadoo. Ik heb vorig jaar een keertje eerder een DDB-mal gebruikt, maar op een of andere manier vind ik ze lastig.  Dat komt misschien ook wel omdat ik een Silhouette Cameo heb, die normaliter het knip- en snijwerk voor mij doet. 

Zoals je ziet ben ik er mee aan het versieren gegaan, maar hoe meer ik er aan deed, des te chagrijniger ik werd hahaha. Ik vond de letters niet mooi uitkomen, dus zwart randje erom. Was te heftig, geprobeerd nog te redden om de rand paars te maken. Ik vond het alleen maar lelijker worden. Dus tijd voor rigoureuze maatregelen… de voorkant eraf geknipt! En weer met frisse moed opnieuw begonnen. 

 

En het uiteindelijke resultaat:

Op een of andere manier ben ik er nog steeds niet tevreden over. Ik kan de vinger er ook niet opleggen waar het aan ligt. Misschien maar een keer helemaal opnieuw beginnen…

Ik hoop dat je inmiddels net zo enthousiast als ik ben over de mooie spulletjes van HipHoi! Dé webwinkel op creatief gebied. Zijn er nu dingen die je zoekt en niet in de webwinkel kunt vinden, aarzel niet om Antoinette een berichtje te sturen. Ze helpt je graag om het voor elkaar te krijgen.

 

Ben je trouwens al op de hoogte van het gave HipHoi-maandpakket? Je kunt een abonnement nemen zodat je maandelijks het pakket automatisch thuis krijgt of je kunt het pakket eenmalig kopen. Alle informatie hierover vind je hier. Let op, ze zijn erg verslavend 🙂

 

Gebruikte spulletjes uit mijn HipHoi-DT-pakket:

Uit het HipHoi-DT-pakket:

  • Marianne Design Snow Paper link
  • Joy!Crafts Let It Snow Paper Bloc link
  • Dutch Doobadoo Card Art Text Winter A5 link
  • Dutch Doobadoo lijmstift link

Uit mijn eigen verzameling:

  • Paars cardstock
  • Wit tulband met stippen 
  • Paarse sequins, rond en bloemvorm 
  • Stickles crystal 

Dat was mijn eerste crea… op naar de volgende!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Eerste creatie met het HipHoi-pakket van december 2017”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.