Het is al weer even geleden dat ik hier een bericht heb gepost. Soms gaat het ff anders dan je had gedacht. Ik ben in december 2x geopereerd aan mijn maag. Gepland en ongepland, wat een gedoe zeg, ik heb zelfs een week in het ziekenhuis gelegen. En ik moest rekening houden met een dikke 6 weken voor het herstel. Maar misschien ook wel langer, gezien mijn complexe medische toestand. Dus, hoe moeilijk ook, aan toegeven. En dus ook het creatieve op een laag pitje. Zo is er bijvoorbeeld ook niets meer gekomen van de kerstkaarten… Maar de ideeĆ«n zijn gelukkig ook volgend jaar nog bruikbaar haha.

Afgelopen week ben ik verrast door de meiden van het HipHoi Design Team met een geweldig gaaf creacadeau. Dan gaat het toch echt wel weer kriebelen… Ik had net voor de plotselinge 2e ziekenhuisopname mijn DT-pakket van HipHoi ontvangen. Zooooo gaaf!! Daar heb ik dus nog niets mee kunnen doen. En gelukkig had ik mijn bijdrage voor Crazy for CAS eind november al ingepland dat deze half december gepubliceerd werd. Ideaal, maar helaas is mijn bijdrage voor deze maand niet gelukt. Dan voor de challenge van februari weer knallen!! 

Tot snel!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.