En ik heb weer een hele leuke mededeling!

Afgelopen week ben ik door Antoinette van webwinkel HipHoi benaderd of ik in haar Design Team wil komen. Oooh wat ben ik vereerd, jazeker wil ik dat! Wat een gave en leuke uitdaging, samen met een top team leuke dingen maken en HipHoi nog meer op de kaart zetten. En voor mij persoonlijk is het weer een leuke bezigheid erbij. Waarbij ik zelf kan bepalen hoe inspannend het is, maar ik wel wat kan doen… 

Je kunt de webwinkel hier vinden. En er zijn ook verschillende Facebookgroepen van HipHoi: op deze pagina vindt je de nieuwste dingen op creatief gebied, ook kun je je eigen creaties showen. Antoinette heeft ook een leuk concept met de maandkit, waar je je op kunt abonneren. Iedere maand krijg je dan een leuke kit samengesteld op basis van een thema. De bijbehorende groep vind je hier

En als laatste is er nog de HipHoi Sale groep. Waar je de leukste aanbiedingen en sale artikelen vindt. Nieuwe artikelen worden met een leuke introductie korting aangeboden. Ook is er eens in de zoveel weken een live sale, waar je dus direct leuke spullen kunt aanschaffen tegen een extra korting.

Kortom, kom een kijkje nemen en meld je aan! 

En nee ik heb geen aandelen HipHoi, dit gaat volledig op vrijwillige basis! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.