Let’s celebrate, een feestje want mijn eigen website was een feit, whoaaaah. Het heeft even geduurd, maar dan nu is ie toch live. Achter de schermen ben ik nog wel een en ander aan het uitvogelen, maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien!

Ik zal hier van nu mijn creatieve uitspattingen posten. Die heb ik tot op heden steeds op Instagram gepost, maar vanaf nu dus (ook) hier te bewonderen :-). Ik maak kaarten, naamslingers, haak allerlei leuke dingetjes, kortom genoeg om aan de wereld te laten zien. 

Ik wens je heel veel kijkplezier en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 thoughts on “Tadadadaaaa daar is ie dan. Let’s Celebrate!!”

  1. Hoi Claudia,
    Had het al gemeld, maar nogmaals gefeliciteerd met jou mooie website. Ik ga je uiteraard ook hier volgen.
    Liefs Antoinette

  2. Hey schattie!!

    Gefeliciteerd! ? Super leuk je eigen site. Ik ga je zeker volgen. Gelukkig ken ik al veel van je creaties en er gaan er vast nog velen volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.